Tekstbureau Skribo

tarieven

Vast bedrag of per uur

Je wil vooraf weten waar je aan toe bent, dus je krijgt van Skribo altijd vooraf een duidelijke offerte. Ook hier gaat Skribo uit van jouw wensen. We kunnen bijvoorbeeld vooraf een vast bedrag afspreken (voorcalculatie), of een uurtarief afspreken en achteraf de uren in rekening brengen (nacalculatie). Afhankelijk van de opdracht zijn combinaties daarvan ook mogelijk.

Voorbeelden

Om een indicatie te geven: het standaarduurtarief is €80,- excl. BTW. Dit tarief kan variëren; voor een spoedopdracht of een complex onderwerp geldt een hoger tarief, maar voor een grotere opdracht kan een lager tarief worden afgesproken. Voor kleinere opdrachten gelden vaste tarieven. Een paar voorbeelden voor een verkoopbrief, mailing of persbericht van één pagina:

  • Redigeren: €35
  • Vertalen: €50
  • Herschrijven: €65
  • Schrijven: €105

Kennismakingskorting 25%

Voor de eerste opdracht die je aan Skribo gunt, hoe groot of klein ook, geldt een korting van 25%.

Abonnementskorting tot 15%

Denk je de diensten van Skribo vaker te kunnen gebruiken, dan kun je overwegen om een abonnement af te sluiten. Dat kan je tot 15% korting opleveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Beperkt budget?

Ben je een vereniging of stichting met een beperkt budget? Skribo werkt een dag per maand tegen gereduceerd tarief voor ideële organisaties. Neem contact op voor meer informatie.

Website: © Skribo