Tekstbureau Skribo

werkwijze

Vrijblijvende offerte

We bespreken samen je opdracht. Dat kan telefonisch, tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of eventueel per e-mail. Om de gedachten te bepalen kun je ook deze checklist gebruiken. Op basis daarvan stelt Skribo een vrijblijvende offerte op.

Eerst een concept

Zodra Skribo weet wat je precies wil, en je akkoord gaat met de offerte, gaat Skribo aan de slag. Binnen de afgesproken tijd krijg je een concept, dat je kunt beoordelen. Skribo voert daarna je eventuele wijzigingen door, waarna je de definitieve versie krijgt. Voor grotere opdrachten of langere teksten maken we aparte afspraken: bijvoorbeeld oplevering in delen, of een tweede conceptronde om de puntjes op de i te zetten.

Ieder z’n vak

Skribo biedt een uitgebreid dienstenpakket, maar richt zich voornamelijk op schrijven en redigeren. Voor zaken als vertalingen, vormgeving of complexe websites werkt Skribo samen met gespecialiseerde professionals. Dat heeft als voordeel dat je maar één aanspreekpunt hebt voor je opdracht. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om opmaak of vertaling door je eigen leveranciers te laten uitvoeren.

Website: © Skribo