Tekstbureau Skribo

opmaken

Als je dat wil kan Skribo je materiaal ook opmaken. Dat geldt niet alleen voor de schrijfsels van Skribo, maar ook voor je eigen teksten.

Professionele uitstraling

Een consistente opmaak van je externe communicatie verhoogt de herkenbaarheid. Een vast lettertype, een vaste pagina-indeling, je bedrijfslogo, kleurgebruik, het zorgt allemaal voor een betere indruk. Skribo kan ervoor zorgen dat je materiaal aan je huisstijl voldoet.

Beter leesbaar

Uiteindelijk gaat het erom dat men je teksten leest. Een opgemaakte tekst maakt het makkelijker om de informatie op te nemen. Bijvoorbeeld via tussenkopjes of kop- en voetteksten. Hoe langer het materiaal, hoe belangrijker dat wordt, bijvoorbeeld met paginanummers, een inhoudsopgave of een index. Skribo zorgt ervoor dat de opmaak aansluit bij doel en medium van de tekst.

Elk gewenst formaat

Skribo kan je teksten in vrijwel elk standaardformaat aanleveren, zoals Microsoft Word (DOCX), Rich Text Format (RTF), HyperText Markup Language (HTML), eXtended Markup Language (XML), OpenDocument-formaat (ODF) of Adobe Portable Document Format (PDF). Dat laatste formaat is zeer geschikt voor opgemaakt materiaal, omdat het minder afhankelijk is van lokale printer- en computerinstellingen. Met andere woorden: het ziet er overal hetzelfde uit.

Website: © Skribo