Tekstbureau Skribo

Nieuwsbrief

Qualogy Times - Suriname - April 2008

Qualogy Times – Suriname – April 2008

Welkom!

U ziet hier de eerste editie van de Qualogy Times voor Suriname. Hét magazine waarmee wij u regelmatig op de hoogte zullen houden van onze activiteiten in Suriname. Het bevat interessante artikelen rond Oracle- en Java-technologie, zoals Business Intelligence, WebFacing en ons predicaat als partner van Alfresco op het gebied van Document Management. Verder stellen wij het management en een aantal medewerkers aan u voor.

Daarnaast introduceren wij u onze nieuwe website waar u een totaal overzicht van onze organisatie kunt vinden. De website is te bereiken via: www.qualogy.sr.

Qualogy Suriname is Oracle Certified Solution Partner. Daarmee beschikt u over een betrouwbare lokale partner die u professioneel kan ondersteunen met uw automatiseringsvraagstukken. Maak kennis met ons! Bijvoorbeeld tijdens de ICT-Computerbeurs die van 30 april tot en met 4 mei wordt gehouden.

Wij wensen u veel leesplezier, en graag tot ziens.

Pieter Kranenburg
Region Manager South America

Qualogy Suriname
Kerkplein 1 – PO Box 12865
Paramaribo – Suriname

T: +597-470217
E: info@qualogy.sr


Qualogy Suriname, uw partner in Oracle en Java

Qualogy Suriname

Qualogy Suriname is een jonge organisatie die hoogwaardige ICT-oplossingen biedt waarbij Oracle- en Java-technologie wordt toegepast.
In combinatie met onze Nederlandse moederorganisatie beschikken we over een schat aan expertise om complexe bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken, te integreren en te stroomlijnen.
Om dit doel te bereiken werken we met eersteklas applicaties, solide partners en Highly Qualofied Consultants die hun kwaliteiten graag inzetten voor uw organisatie. Het resultaat? Volledig op uw organisatie afgestemde automatisering om bedrijfsprocessen nog efficiënter en eenvoudiger te laten verlopen.
Van advies, ontwikkeling en tests tot implementatie en monitoring van uw systeem: Qualogy Suriname zorgt voor optimale begeleiding tijdens het hele automatiseringstraject.

 

Meer informatie over Qualogy Suriname vindt u op onze nieuwe website: www.qualogy.sr. Graag maken we van de gelegenheid gebruik om het management aan u voor te stellen:

Felicia Maloncy: Office Manager
Tino Lew: General Manager
Pieter Kranenburg: Region Manager South America
Paul Mehilal: Directeur Qualogy Holding

De vestiging beschikt over een twaalf consultants. Drie van hen hebben we gevraagd om wat over zichzelf te vertellen:

Diana Persaud: Oracle Developer
Franklin Nasoeki: Oracle DBA
Yusuf Nazir: Java Developer


ICT-Computerbeurs

ICT-computerbeurs 2008 Van 30 april tot en met 4 mei 2008 vindt de ICT-Computerbeurs plaats in Paramaribo. Ook Qualogy zal prominent aanwezig zijn met een stand en een aantal ludieke acties.

Het evenement is onderdeel van de ‘3-in-1-beurs’ die de Kamer van Koophandel en Fabrieken dit jaar voor het eerst organiseert. Men verwacht een groot aantal bezoekers. Tegelijkertijd met de ICT-Computerbeurs 2008 vinden namelijk de beurzen Agro 2008 en Made in Suriname 2008 plaats.

Read more…


Business Intelligence

To BI or not to BI?

Inzicht in business intelligence

Feiten over het reilen en zeilen van het bedrijf zitten vaak verborgen in de systemen van de organisatie. Business Intelligence (BI) is een middel om die kennis niet alleen boven water te krijgen, maar ook op de juiste wijze te interpreteren. Pas dan kan een bedrijf goede beslissingen nemen.

Maar wat is Business Intelligence precies? Wat is het verschil met Datawarehousing? Wat is OLAP? Wat heeft Data Mining ermee te maken?

Read more…


WebFacing

WebFacing: de groene kijk op het web


Uw AS/400-investering behouden en tóch innoveren

U hebt destijds een prima investering gedaan in een AS/400-systeem (of iSeries of System i) en het draait nog steeds naar tevredenheid. Vervangen is geen optie. Toch zou het handig zijn als u uw applicaties via internet kon ontsluiten. Dat kan!

WebFacing is een IBM-techniek waarmee u Rich Web Clients kunt maken van de vertrouwde ‘groene schermen’ van uw applicaties. Snel, goedkoop en zonder risico. Maar er is meer mogelijk.

Read more…


Qualogy is Alfresco System Integration Partner

AlfrescoOpen Source Enterprise Content Management


Sinds 24 maart 2008 is Qualogy officieel partner van Alfresco, hét open source-alternatief voor content management. Op deze manier kunnen we onze klanten laten profiteren van de absolute top op het gebied van content management, tegen een fractie van de kosten.

Alfresco is een systeem waarmee u alle ongestructureerde informatie binnen uw organisatie overzichtelijk kunt bewaren en beheren. Denk bijvoorbeeld aan binnengekomen poststukken, Microsoft Word- en PowerPoint-bestanden en PDF-formulieren, maar ook e-mailberichten, afbeeldingen, video’s en geluidsfragmenten.

Read more…

  • Categories: Artikel, Mailing, Website
  • Tags: redigeren, schrijven
Website: © Skribo